Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο Εργαστηρίων Πολλαπλής Νοημοσύνης

Γιούπι! Χριστούγεννα!
Αυτό που μ' αρέσει πιο πολύ σ' αυτή την εποχή είναι η έμπνευση που δίνει για να κάνουμε κάτι, να δημιουργήσουμε, να βρεθούμε μαζί, να χαρούμε με απλά πράγματα!
Αυτή την έμπνευση θέλουμε κι εμείς να διαδώσουμε κι έτσι σχεδιάσαμε αυτά τα εργαστήρια για να ζήσουμε ξεχωριστές, μαγικές στιγμές με μικρούς και μεγάλους! :)


18, 19 και 20 Δεκεμβρίου 2013 
Εργαστήρι Χωροταξικής, Λογικομαθηματικής και Μουσικής Νοημοσύνης

"Το Εργαστήρι των Ξωτικών" 

Ώρα: 17.00 - 19.00
Για δύο ώρες μεταμορφωνόμαστε σε μικρά ξωτικάκια - βοηθούς του Άη Βασίλη και φτιάχνουμε καθετί χριστουγεννιάτικο που κάνει μικρούς και μεγάλους χαρούμενους! Καρτούλες, στολίδια, μικρά παιχνίδια, κοσμήματα από πηλό και χάντρες και διάφορες κατασκευές! Ψηλά τα μανίκια και χέρια στη δουλειά! Τραγουδάμε κιόλας, για να γίνεται η δουλειά πιο ευχάριστη! ;)


21 και 22 Δεκεμβρίου 2013 
Εργαστήρι Γλωσσικής Νοημοσύνης

"Φτιάξε το Δικό σου Μπλε Χριστουγεννιάτικο Βιβλίο" 

Ώρα: 11.00 - 12.30
Το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί ταξιδεύουμε μέχρι το Ενυδρείο Κρήτης και φτιάχνουμε ένα πολύ ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο βιβλίο μαζί με τα παιδιά!



21 και 22 Δεκεμβρίου 2013 
Εργαστήρι Κιναισθητικής Νοημοσύνης

"Είμαστε για Δέσιμο" 

Ώρα: 18.00 - 20.00
Το Βιβλιοδετείο μας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη με πολύ δημιουργικές ιδέες και μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας! Πρόκειται για μια εμπειρία μοναδική που θα τη θυμούνται για πάντα τα παιδιά! Μην τη χάσετε! :)


23 και 24 Δεκεμβρίου 2013
Εργαστήρι Νατουραλιστικής Νοημοσύνης

"Εργοστάσιο Σοκολάτας" 

Ώρα: 17.00 - 19.00
Σε συνεργασία με το ζαχαροπλαστείο Costis δημιουργούμε και συσκευάζουμε σοκολατένιες λιχουδιές σε ένα μοναδικό Εργοστάσιο Σοκολάτας! Αυστηρά κατάλληλο για όσους αγαπούν τη σοκολάτα! Σας περιμένουμε! :)


27 Δεκεμβρίου 2013 
Εργαστήρι Αγαπησιάρικης Νοημοσύνης

Birthday Party

Ώρα: 19.00
Η Elenita έχει γενέθλια (ναι, είναι ένα μικρό καλικαντζαράκι) και προσκαλούμε όλους τους φίλους του Καλού Αγωγού για να παίξουμε επιτραπέζια, να φάμε τούρτα και να γιορτάσουμε παρέα! ;)


28 και 29 Δεκεμβρίου 2013 
Εργαστήρι Διαπροσωπικής Νοημοσύνης

"Hakuna Matata de Fiesta" 

Ώρα: 18.00 - 21.30
Φτιάξαμε έξτρα καρτούλες για πολλά επιτραπέζια, με θέμα τις γιορτές, γιατί σκεφτήκαμε τι αστείο που θα ήταν να χιονίζει κουραμπιέδες στο νησί του Κατάν ή να μιμείται κάποιος το Ρούντολφ το ελαφάκι στο Time's Up ή ακόμα να προσπαθεί να πιάσει το τοτέμ του Jungle Speed από ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι στο ταβάνι. Τι λέτε, θα μας κάνετε παρέα;


30 Δεκεμβρίου 2013 
Εργαστήρι Ενδοπροσωπικής Νοημοσύνης

"Προσωπική ανασκόπηση του 2013" 

Ώρα: 19.00 - 21.30
Μέσα από ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι timeline και προβολή οπτικοακουστικού υλικού, κάνουμε μια προσωπική και μια γενική ανασκόπηση του 2013 και μοιραζόμαστε όνειρα κι ευχές για το 2014!


01 Ιανουαρίου 2014 
Εργαστήρι Αγαπησιάρικης Νοημοσύνης

"Ψάχνοντας το Φλουρί" 

Ώρα: 17.00
Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με ευχές, χαμόγελα, θετική ενέργεια (πάντα) και μια πρόσκληση για επιτραπέζιο παιχνίδι και μια διώροφη βασιλόπιτα. Ελάτε να μας κάνετε ποδαρικό στο χώρο κι εμείς ποδαρικό στην καρδιά σας! :)


Η αγαπημένη μας διακοσμήτρια και home stylist Μαριλένα έφτιαξε με περίσσεια αγάπη 10 παιδικά κασκόλ σε όμορφα χρώματα για αγόρια και κορίτσια με τα χεράκια της! Τα κασκόλ αυτά θα τα κληρώσουμε σε 10 παιδάκια που θα συμμετάσχουν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για να βαστήξουν μακριά το κρύο και κοντά την αγάπη του Καλού Αγωγού! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυσορθογραφία: Συμφωνικά συμπλέγματα

Κάνοντας δουλειές του σπιτιού με παιδιά

BookBox: Advent Calendar Χριστουγεννιάτικων Βιβλίων