Jingle Days 2021

 1 Δεκεμβρίου, λοιπόν... Καλό μήνα σε όλους! :) 

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση των Χριστουγέννων! Εσείς advent calendar πήρατε με σοκολατένιες λιχουδιές, μία για κάθε ημέρα μέχρι τα Χριστούγεννα; Μεγάλος πειρασμός και φοβερή πρόκληση για ενίσχυση αυτοελέγχου, δεν το συζητώ! 

Φέτος, μοιάζει να έχουμε όλοι τόσο πολύ ανάγκη από τη γιορτινή ατμόσφαιρα, το στολισμό, τα έθιμα και όλη αυτή τη μαγεία που συνοδεύει αυτή την εποχή! Δε σας κρύβω πως κι εγώ φέτος στόλισα από Νοέμβριο κιόλας (ανήκουστο!) και έψαξα να βρω και διασκεδαστικά παιχνίδια, για να απολαμβάνουμε την κάθε μέρα. Μοιράζομαι δύο αγαπημένα μαζί σας: 

Jingle Names | ΞωτικοΟνόματα 

Σχεδιασμός: Project Studio 

Βρες το χριστουγεννιάτικο όνομά σου και χρησιμοποίησέ το σε κάθε χριστουγεννιάτικη ευκαιρία! 


Πέτρα, Μολύβι, Ψαλίδι, Χαρτί ή αλλιώς Φτιάξε Χριστουγεννιάτικες Αναμνήσεις

Πέτρα = χριστουγεννιάτικη ιστορία ή βιβλίο 

Μολύβι = βόλτα για να δώσουμε δώρο κάπου ή να αγοράσουμε δωράκια 

Ψαλίδι = κατασκευή χριστουγεννιάτικου στολιδιού ή καρτούλας 

Χαρτί = επιτραπέζιο παιχνίδι ή ταινία 

Παίζουμε κανονικά το παραδοσιακό παιχνίδι, αλλά αυτό που θα κερδίσει σημαίνει και αντίστοιχη δραστηριότητα. Π.χ. αν ο ένας παίκτης ρίξει χαρτί και ο άλλος ψαλίδι, κερδίζει το ψαλίδι, οπότε φτιάχνετε παρέα ένα στολίδι ή μια καρτούλα. Αν ο ένας παίκτης ρίξει χαρτί και ο άλλος πέτρα, κερδίζει το χαρτί, οπότε παίζετε παρέα επιτραπέζιο παιχνίδι ή βλέπετε μια ταινία. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ξαναπαίζετε. 


Μοιραστείτε κι εσείς μαζί μας αγαπημένα σας χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, για να τα δημοσιεύσουμε όλα μαζί εδώ και να απολαύσουμε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα! :) 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυσορθογραφία: Συμφωνικά συμπλέγματα

Κάνοντας δουλειές του σπιτιού με παιδιά

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην τάξη