Ο Λύκος με τη Χρωματιστή Φωνή

Μια αγαπημένη φίλη-μαμά και η αδυναμία της στους λύκους - καλούς και κακούς! - καθώς και η απορία του Μικρού της Πρίγκιπα για το τραγούδι του λύκου ήταν η έμπνευση για να δημιουργηθεί το παραμυθάκι "Ο Λύκος με τη Χρωματιστή Φωνή"!



Προσθήκη στο άρθρο - 12/04/2013: 
Χθες ήρθε ένα μικρό κοριτσάκι Β' Δημοτικού με τη μαμά του για να πάρουν την αδελφή της που είχε μάθημα. Όση ώρα περίμεναν, διάβαζαν στο iPad το παραμυθάκι του Λύκου με τη Χρωματιστή Φωνή. Μετά η μαμά της διάβαζε την Πλεξιάνθη, ενώ το μικρό κοριτσάκι εξαφανίστηκε πίσω από τον πίνακα και κάτι έγραφε... Μόλις τελειώσαμε το μάθημα, πριν φύγουν, τη ρώτησα τι έγραφε και μου απάντησε αινιγματικά: "Έστειλα ένα μήνυμα στο Χρωματιστό Λύκο!". Αφού έφυγαν, λοιπόν, περίεργη καθώς είμαι, πήγα να δω το "μήνυμα" αυτό...


Τώρα το μόνο που μένει είναι στο όνειρό μου να θυμηθώ να δώσω στο Λύκο αυτό το τρυφερό μήνυμα κι εκείνος ας βρει τον καλύτερο τρόπο για να απαντήσει... ;)


Άδεια Creative Commons
Το έργο με τίτλο "Ο Λύκος με τη Χρωματιστή Φωνή" από τη δημιουργό Ελένη Γαρυφαλάκη διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .
Βασισμένο σε έργο στο http://kalosagogos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6.html.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυσορθογραφία: Συμφωνικά συμπλέγματα

Κάνοντας δουλειές του σπιτιού με παιδιά

BookBox: Advent Calendar Χριστουγεννιάτικων Βιβλίων