Μαθημαγικά στον Καλό Αγωγό

Από Δευτέρα εξερευνούμε το μαγικό κόσμο των αριθμών παρέα με νέες τεχνολογίες, επιτραπέζια παιχνίδια, πειράματα και διαδραστικά βιβλία!


Τα μαθηματικά γίνονται μαθη...μαγικά και τα προβλήματα γίνονται μια πρόκληση εξερεύνησης και ανακάλυψης του πώς λειτουργούν όλα γύρω μας! :)

Μέσα από το πρόγραμμα "Μαθημαγικά" οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τη λογικομαθηματική τους νοημοσύνη, συνδυάζοντας χωροταξικές, γλωσσικές, κιναισθητικές και ενδοπροσωπικές δεξιότητες για να μάθουν σύμφωνα με τον τρόπο που σκέφτονται οι ίδιοι και όχι σύμφωνα με εκείνον που επιβάλλει το εκπαιδευτικό σύστημα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων του δημοτικού (Δ', Ε' και ΣΤ' Δημοτικού) και σε παιδιά γυμνασίου, σε διαφορετικές ώρες.

Πού;
Καλός Αγωγός | Φιλελλήνων 15 & Αχέπα, Κηπούπολη, Ηράκλειο Κρήτης
Πότε;
Κάθε Δευτέρα στις 15:00 το μεσημέρι για μαθητές δημοτικού
Κάθε Δευτέρα στις 19:00 το απόγευμα για μαθητές γυμνασίου
Πόσο;
10 ευρώ το άτομο (με Φ.Π.Α. 23%) για μεμονωμένη επίσκεψη
34 ευρώ η μηνιαία κάρτα 4 δίωρων συναντήσεων (με Φ.Π.Α. 23%)
Ποιος;
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από την Ελένη Γαρυφαλάκη, σύμβουλο αγωγής και εκπαίδευσης
και υλοποιείται από τον Πέτρο Κολιαβασίλη, υπεύθυνο προγραμμάτων νέων τεχνολογιών και πληροφορικής.

Συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα με τα βασικά στοιχεία του παιδιού, δημιουργούμε έναν Ατομικό Φάκελο Πολλαπλής Νοημοσύνης για το παιδί, όπου καταγράφονται παρατηρήσεις για το πώς εξελίσσεται η νοημοσύνη, η φαντασία και η δημιουργικότητά του, καθώς και κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητές του. Υπάρχει η δυνατότητα συνάντησης με τους γονείς μια φορά το μήνα για ενημέρωση σχετικά με τη νοητική και συναισθηματική εξέλιξη του παιδιού.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυσορθογραφία: Συμφωνικά συμπλέγματα

Κάνοντας δουλειές του σπιτιού με παιδιά

BookBox: Advent Calendar Χριστουγεννιάτικων Βιβλίων